Kezdőlap > Computers and Internet > A Tűzróka elvesztette „szüzességét”

A Tűzróka elvesztette „szüzességét”

2010. április 22. csütörtök
Hogy a Firefox nem a legbiztonságosabb böngésző az nem egy hír, hanem maga a kőbe vésett tény. Nem nagyon kedvelem a Google-t (főleg a személyes adatokkal való nemtörődömsége és arroganciája okán), de ha már alternatív böngésző, akkor ezerszer inkább a Chrome, mint a Firefox. Egyszerű, pici és kegyetlenül gyors (persze a Chrome-ot se használom nagyon, csak ha bármilyen tesztelési célból feltétlen szükséges).
 
Úgy látom Mozilláékhoz is beköszöntött a rettegés. Rettegés aziránt, hogy vajon mikor, és melyik sarokban fenekedik a sok ordas kártevő, kik orvul az ő dédelgetett gyermekére lesekednek. Drágaszágosz Firefox-éknál mosztanszág lenni szok maxikampeca.
 
"Azok az idők azonban elmúltak, amikor az Internet Explorer egyfolytában ócsárolható volt sérülékenysége miatt […] tavaly a Firefox esetében fedezték fel a legtöbb (az IE-nél mérthez képest közel kétszeres mennyiségű) biztonsági rést. A Tűzróka elvesztette „szüzességét”; amit nagy részben annak köszönhet, hogy mára bőven 20 százalék felett van részesedése, így a webes támadóknak megéri foglalkozni vele."
 
Részletek itt.
Kategóriák:Computers and Internet